mandag 9. juli 2007

Treningssamling

Arendal Triathlon har gleden av å invitere til «treningsleir» på Tromøya lørdag 21. juli. Dagen vil være delt i flere økter, så kan hver enkelt være med der det passer best. Frammøte og base for dagen vil være Bjellandstrand gård (ikke langt fra Tromøy kirke).

Programmet blir som følger:

Kl 10: Frammøte (http://www.bjellandstrand.no/veien.asp)
Kl 1030: Svømming, enten nedenfor Bjellandstrand eller i Alvekilen (avhengig av vind og bølgehøyde …)
Kl 1145: Sykkeløkt 1(intervaller, på Tromøy)

Kl 13: Lunsj på Bjellandstrand gård/kafé

Kl 14: Sykkeløkt 2 (langkjøring, på Tromøy)
Kl 15: Løping (Spornes/Hove)

Kl 16: Uttøyning

Vi vil også forsøke å få til noe mat/grilling rett etter treninga. Mer om det seinere.

Ta med svømmetøy, sykkel og løpesko, samt penger til lunsjen.

Økta kan virke ambisiøs for mange, men vi understreker at dette er ment som en samling hvor fellestreninga er viktigst. Dette er ikke dagen for sprengte muskelfibere og blodkar. Treninga vil foregå i runder slik at hver enkelt kan arbeide i sitt tempo og slik at ingen blir fraløpt, frasvømt eller frasyklet. Det blir også muligheter til å stille spørsmål, få råd om trening, utstyr etc.

Ellers er det gode muligheter for eventuelle venner, nysgjerrige, familiemedlemmer (kone, samboere, unger …) å bli med også. Både gården og sjøen byr på gode muligheter for rekreasjon og flotte opplevelser, forholdsvis fjernt fra melkesyre, terskeltrening og endorfiner. Kom gjerne flere i følget, det er bare hyggelig!

På vegne av klubben

Fred Arthur

PS: Av hensyn til kafeen er det fint om dere kan gi beskjed til undertegnede (asdal@jilt.no) om dere er interessert innen torsdag 19. juli.

Ingen kommentarer: