mandag 7. april 2008

Trening og mat, mat og trening!

I påvente av at snøen skal smelte, satser vi på en sosial affære førstkommende søndag etter svømminga. Siden vi svømmer i Stintahallen fra kl 15, er det rimelig å anta at vi er på plass på Chaos & Tapas (Langbrygga) rundt kl 1645.

Settinga blir i aller høyeste grad uformell. Men vi vil gjerne snakke litt om den påtroppende sesongen. Vi plukker i fellesskap ut de mest aktuelle konkurransene (Tvedestrand, Ogge, Norseman, Stavern, Ironman osv.). Og så lufter vi spesielle treningsopplegg. Vi kan allerede nå be dere sette ring rundt den første helga i mai (1.-4.), da legger vi opp til en samling med flere økter, både svømming, sykling og svømming. Alt vil foregå i Arendal eller umiddelbar omegn.

Dessuten legger vi opp til en åpen klubbkonkurranse i månedsskiftet mai/juni. Vi jobber nå med løypevalg. Det viktigste er at løypa differensierer slik at de som skal forberede seg til Ironman kan gjøre sin ”greie”, samtidig som de som vil forsøke seg for første gang kan gjøre sitt. Løsningen er at vi finner en løype med flere runder. Mer om dette seinere.

Vel møtt søndag!

Beste hilsen
Fred Arthur

Ingen kommentarer: